Dětská skupina BiBOUCH

První DĚTSKÁ SKUPINA v LOKTI již BRZY!!!

Jsme parta maminek, takže zatraceně dobře víme, že mateřská DOVOLENÁ není žádná DOVOLENÁ! A proto jsme tady my! Nabízíme vám možnost mít na chvíli volné ruce a využít tuhle parádní příležitost k odpočinku, obstarání potřebných věcí, které s dětmi jsou nereálné nebo při nejmenším náročné, anebo si najít práci a zlepšit rodinný rozpočet v této nelehké době.

Svěřte nám své miláčky a my vám slibujeme, že se o ně postaráme s celým svým srdíčkem a dáme jim bonus. Bonus rozvíjet se v malém rodinném kolektivu. Děti rády odkoukávají a začleňují se. Proto i my víme, že jakékoliv rozvíjení a učení probíhá nelépe v kolektivu věkově podobných dětí.

O vaše malé lásky se postaráme my, Týna a Terka, zakladatelky spolku Loketské AKTIVKY,z.s. Dohromady máme 5 dětí, 2 pejsky a z toho jedny dvojčata, takže máme tu největší zkušenost a to je BÝT MÁMOU. Zároveň samozřejmě splňujeme potřebné vzdělání a máme certifikaci být Chůvou pro děti v dětské skupině. Tím naše vzdělání nekončí, každoročně se budeme účastnist dalších potřebných kurzů a přednášek, abychom vašim drobečkům předaly to nejlepší a vy jste měli jistotu, že se o ně nemusíte bát.

Maminky a tatínkové, už neváhejte a svěřte nám to nejcenější co máte – své děťátko. Nabíráme děti od 1 roku.

Více informací najdete na webu naší dětské skupiny bibouch.cz

A KDO SE BUDE O VAŠE DĚTI VE SKUPINĚ STARAT?

Týna

Maminka jednoho chlapečka Štěpánka (4roky), dvojčátek Mii a Mayi (1,5roku) a jezevčice Gíny. Je to maminka na svém místě a příchodem jejích třech zbojníků se jí naprosto změnil život. Díky nim našla svůj smysl a směr, kterým se v životě vydá. Její děti jí jsou inspirací a motivací k otevření dětské skupiny a splnění snu budovat svůj vlastní projekt od nuly. Týnka se snaží pro své děti vybudovat bezpečný domov a zároveň jim nabízí dětství plné zážitků a dobrodružství. Stejně tak jako vzdělává a rozvíjí své děti, bude vzdělávat a rozvíjet vaše děti. Týnka žila rok v Portugalsku, kde byla na studijní a pracovní stáži, díky které se zdokonalila v angličtině a naučila se základům portugalštiny. Zároveň se učila i německy. Všechny své zkušenosti a znalosti bude Týna denně využívat v rozvoji dětí ve skupince. Zajímavostí o Týně mimo jiné je, že působila 2 roky i jako letuška. Je akční a vynalézavá a tím je tedy perfektní volbou jako pečovatelka v dětské skupině. Vystudovala vysokou školu v oboru Podnikání a administrativa a dále se vzdělává v oblasti péče o děti, aby dětem nabídla kvalitní péči a dohled. S dětmi má zkušenosti i jako vychovatelka na dětskýh táborech nebo přímo jako chůva v rodinách. A tohle už je Týna se svými dětmi v plném rozlišení:

Terča

Maminka dvou chlapečků Viktorka (3,5roku), Samíka (5měsíců) a buldočky Lilinky.  Terezka je velmi přátelská a milá osůbka. Okamžitě z ní vycítíte porozumnění a empatii. Své kluky vede krásnou přirozenou výchovou, aby měli dost prostoru k poznání světa a všeho zajímavého kolem sebe. Tráví s kluky většinu svého času venku a rozvíjí jejich schopnost vnímat přírodu a vše kolem sebe. Je to šmrncovní žena, která se nebojí žádné výzvy. A proto si společně s Týnou tolik rozumí a tvoří spolu super tým. Jsou jako JIN a JANG, a díky tomu vytvoří v jejich dětské skupině dokonalý prostor a atmosféru pro zdraví a ideální rozvoj vašich dětí. Předají jim veškeré poznatky a zkušenosti, které během života nasbíraly. Ale především se díky každému dalšímu děťátku ve skupině naučí mnohem víc, neboť právě děti jsou naši největší učitelé a my je jen doprovázíme. Proto je třeba jim naslouchat a učit se vzájemně. Terča se starala o svoji malou sestřičku, a tím získala mnoho zkušeností již v útlém věku. Studovala gastronomii, které se po škole nějakou dobu věnovala. Má bohaté zkušenosti v kontaktu s lidmi a umí si poradit i v napjatých situací. Ale teprve až narozením Vikyho a Samíka našla své poslání, a proto vidí svou budoucnost právě mezi dětmi.