Sponzoři

Jste firma či OSVČ a zaujala vás naše činnost? Chtěli byste se zapojit a pomoct nám?

Jelikož jsme neziskovka, tak děláme vše z dobrého srdce a ne za účelem zisku. Ale při našich akcích často investujeme ze své maminkovské kapsy na odměny v soutěžích pro děti a na jiné účely zaměřené pro účastníky našich akcí. Proto byste nám vaším příspěvkem velmi pomohli, ať už bude v jakékoliv výši. Použijeme je na chod spolku, tedy především na nákup odměn pro děti, platbu hromadných vstupenek apod.

Pokud vás zaujal náš hlavní projekt, a tím je naše nově vznikající DĚTSKÁ SKUPINA v Lokti, tak bychom vám byly nesmírně vděčné, pokud byste zainvestovali právě do tohoto projektu, protože má hluboký smysl a především je určen pro ty nejdůležitější – NAŠE DĚTI. Založení a chod dětské skupiny je velice nákladná záležitost a my děláme vše proto, abychom získaly na pokrytí všech nákladů dotace a příspěvky, nicméně stejně se obáváme, že to nebude stačit a my budeme muset hledat jiné možnosti.

Proto vás PROSÍME, zainvestujte do nejmenších dětí v LOKTI a společně jim otevřeme parádní dětskou školku s kvalitním zázemím plnou krásných a bezpečných hraček a ostatního vybavení.

Tímto vám velice děkujeme!

Loketské AKTIVKY, z.s.