Kdo jsou AKTIVKY


Loketské AKTIVKY jsou spolek založený 3 maminkami, které dohromady vychovávají 7 maličkých dětí a 2 psíky.

Jejich společné nadšení pro aktivní život a sdílení myšlenky, že děti nejsou žádnou překážkou, naopak jsou pořádnou výzvou, je přivedlo k myšlence založit tento smysluplný spolek a nabídnout ostatním maminkám i tatínkům zapojit se do aktivního života. Aktivky nabízí každý týden jedno cvičení a jeden výlet, občas i nějaké rodinné meetingy.

A jaké poselství nese kolibřík v našem logu? Především zobrazuje svými barvami pestrost všedních dní, zároveň poukazuje svým svobodným létáním na naší volnost a jeho křídla znázorňují bezpečný domov našim dětem. Proto pták, protože pojetí jeho samotného má obrovský význam.

Cvičení bude především venku s kočárky, kdy využijeme vše kolem nás i naše kočárky i děti a pro ně to pak bude velká zábava.

Výlety jsou naplánová na různé dny, v různé časi právě proto, abychom se přizpůsobily co nejširšímu spektru rodin a každý mohl s námi vyrazit na výlet. Navštíme zajímavosti v okolí, přírodu, zoologické, aquaparky, hřiště, herničky a spousty dalších super míst pro rodiny s dětmi.

Tím se rodiče i jejich děti snadněji seznámi s ostatními maminkami, tatínky a dětmi a třeba tak můžou vzniknout nová přátelství plná společného dobrodružství.

Nejhlavnějším důvod proč ale AKTIVKY vznikly, je vytvoření PRVNÍ DĚTSKÉ SKUPINY V LOKTI.

!!!Dětské skupiny BiBouch!!!

A proč dětská skupina? Protože v dětech vídíme budoucnost, jak naší, tak tu jejich. A proto chceme náš život směřovat k péči o děti i po naší mateřské. Zároveň sledujeme jaká je poptávka po školkách a jeslích v našem okolí.

A co víc? Víme, že mateřská dovolená není žádná DOVOLENÁ, proto bychom ostatním maminkám i tatínkům rády nabídly možnost chvilku vydechnout nebo si přivydělat.

A proč BiBouch??? Co to znamená??To a mnnoho dalšího se už dozvíte zde: BiBouch.cz

A tohle jsme my:

         

            

Týnka a její smečka

              

Terča a její smečka

     

Kačka a její smečka